NIEUW - CENTERING PREGNANCY

WIJ HEBBEN MOOI NIEUWS!

Vanaf januari 2022 starten wij in de praktijk met het aanbieden van centering pregnancy! Dit stond al heel lang op ons wensenlijstje maar door het coronavirus werd dit iedere keer uitgesteld. Wij hebben nu besloten alsnog te gaan starten in onze ruime wachtkamer, waar dus ook voldoende rekening gehouden kan worden met de huidige maatregelen.

Nu zul je denken; centering pregnancy, wat is dat? Centering pregnancy is een redelijk nieuwe vorm van zwangerschapscontroles. De medische controles worden gecombineerd met allerlei informatie over zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Daarnaast wordt er veel meer tijd en aandacht besteed aan de verandering van jou/jullie als persoon. Want hoe bereid je je goed voor op het ouderschap? Wat vind je spannend? Waar kijk je naar uit? Wat heb je daarvoor nodig? En als er al oudere kinderen zijn in het gezin, hoe pak je dat aan?
Al met al veel completere zorg, bijeenkomsten van twee uur waarin je ook nog met andere zwangeren van dezelfde termijn informatie en ervaringen kan delen. 

Wij zijn enthousiast om van start te gaan! Tijdens de centering pregnancy staan Tamara en Alma voor jullie klaar, daarnaast leer je ook de andere verloskundigen kennen zodat er nooit een vreemd gezicht bij de bevalling aanwezig is. Wij hebben er zin in!

Meer lezen? Klik dan hier .