Waarneming zomerperiode

In de zomermaanden gaan wij allemaal genieten van een paar weken vakantie. Tussen juni en augustus zullen wij afwisselend van elkaar op vakantie gaan en om deze weken op te vangen hebben wij versterking gevonden in Gioia Kemper. Zij zal in de aankomende weken af en toe al bij ons aanwezig zijn om alvast kennis te maken met de praktijk en met jullie! Wij wensen Gioia veel werkplezier bij ons op de praktijk! Hieronder stelt zij zich voor: 

Even voorstellen

Aankomende zomerperiode kom ik het team van Embé versterken en om die reden wil ik mij graag even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Gioia Kemper, 29 jaar en woon in Berkel en Rodenrijs. Mijn beroep is tevens mijn grote passie: ik kan enorm genieten van het begeleiden van vrouwen tijdens de zwangerschap en in hun transitie naar het moederschap. De bevalling en met name de geboorte van een kindje blijft altijd een heel bijzonder en uniek moment.
Tijdens de zomerperiode kunnen jullie mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling of tijdens de kraamvisites, maar ook voor die tijd bestaat er een kans dat we elkaar al ontmoeten: ik ben namelijk nu al verscheidene dagen op de praktijk te vinden.
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Gioia Kemper
Verloskundige