Alma Bisschop

Verloskundige - centering pregnancy

In 2007 nam ik mijn verloskunde diploma in ontvangst aan de Verloskunde Academie Rotterdam. Na hier en daar wat in het land korte periodes gewerkt te hebben vond ik in 2008 mijn vaste plek binnen deze praktijk. 
Ik geniet van de spreekuurcontroles, bevallingen en visites maar sinds 2022 zet ik mij ook vol enthousiasme in voor de centering pregnancy. Een ontzettend leuke vorm van werken en een mooie aanvulling op de standaard bezigheden binnen ons vak. Daarnaast kom je mij ook iedere zes weken tegen bij de voorlichtingsavond over de bevalling en kraamtijd.

Ik ben getrouwd met Alex en samen hebben wij twee dochters, Emelyn (2011) en Layla (2014). Samen met onze twee katten wonen wij al bijna ons hele leven in Zoetermeer. Op steenworp afstand van de praktijk, wel zo makkelijk!

Ik ben gek op lentegroen en kijk het liefst op een vrije dag romantische films onder het genot van een kop zoethoutthee en een stukje chocolade. Voor speciale gelegenheden sloof ik me graag uit; ik bak de mooiste taarten voor de verjaardagen van mijn dochters!

Fun fact; ik laat mijn haar groeien om het telkens weer te kunnen doneren aan Stichting Haarwensen!