Wie zijn wij?

Het team

Onze verloskundigenpraktijk bestaat sinds 1980. In dit jaar werd deze opgericht door Marga Bakker. Sindsdien is de praktijk steeds verder gegroeid en inmiddels zijn we met vijf verloskundigen, een echoscopiste en een praktijkassistente.  
De naam van de praktijk is ontstaan uit de initialen van Marga Bakker, MB. Ook staat het voor Begeleiding van Embryo tot Baby. Marga is inmiddels gestopt met werken, maar we dragen haar naam met trots met ons mee.
 
We hebben een enthousiast team waarin allerlei leeftijden vertegenwoordigd zijn. Dit zorgt voor een mix van fris verworven kennis en jarenlange ervaring.

De praktijk

Onze ruime en zonnige verloskundigenpraktijk ligt centraal in Zoetermeer, in de wijk Seghwaert. Sinds 2005 is dit onze hoofdlocatie. Op de Gaardedreef hebben wij een ruime wachtkamer met koffiehoek, leestafel en een kinderspeelhoek. Hier is ook onze assistente Mascha werkzaam.

Er zijn twee spreekkamers waaronder een echokamer , een prikhoek, toiletten en ons kantoor. De wachtkamer is zo ruim dat wij hier onze voorlichtingsavonden geven.

Daarnaast houden wij spreekuur op twee andere locaties, namelijk in gezondheidscentrum Oosterheem en in gezondheidscentrum de Watertoren in Rokkeveen. Alle drie de spreekuurlocaties zijn goed te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid.

Momenteel werkt Gioia Kemper als vaste waarneemster bij ons in de praktijk om ons team te versterken.