Mascha van Vloten

Praktijkassistente

Ik werk sinds 2018 in deze praktijk als praktijkassistente. Ik ontvang jullie op onze hoofdlocatie in Seghwaert en ben de stem achter ons algemene telefoonnummer. Ik help jullie graag met het maken en wijzigen van afspraken en ook met wat andere kleine vragen kun je bij mij terecht. 

Ik ben geboren in een niet al te beste buurt in Den Haag, sinds mijn zevende woon ik dan ook al in Zoetermeer. Mijn broertje heeft zelfs nog in het gebouw van de praktijk aan de Gaardedreef op de basisschool gezeten, hoe toevallig dat ik hier jaren later dagelijks mijn werk uitvoer!
Tegenwoordig woon ik met mijn man Richard en hond Meggie in het Dorp. Zoon Neil en dochter Amy denken volwassen te zijn en wonen niet meer thuis, maar weten wel nog altijd de weg naar de koelkast te vinden! 

Ik geniet van het contact met jullie als (aanstaande) ouders, maar kan mij buiten werktijd om thuis ook goed vermaken. Ik doe elke week trouw aan date-night met mijn man, we verzinnen iedere keer weer wat anders om te doen! Daarnaast houd ik van gezellig tafelen, het liefst met een groep vrienden erbij!

Fun fact; ik ben niet zwanger maar heb een echte craving voor een specifiek ijsje! Eerst slagroom in de hoorn, een bolletje dropijs erop en daar bovenop wederom slagroom! En vervolgens misselijk nagenieten....