Tamara van den Bulk

Verloskundige - echoscopist - centering pregnancy - studentenbegeleiding

In 1993 werd ik thuis aan de Ooievaar geboren en door deze toepasselijkheid ontstond vast mijn roeping voor de verloskunde!
In 2015 mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen en sinds die tijd werk ik met veel plezier in deze praktijk. In 2017 kwam daar een echoscopie diploma bij en sinds 2020 mag ik mij mede-eigenaar noemen van deze praktijk, nieuwe uitdagingen genoeg dus!

Ik geniet enorm van de afwisseling binnen dit mooie vak, geen dag is hetzelfde. Of ik nu spreekuur draai, visites rijd of bevallingen begeleid, iedere vrouw, partner en baby zijn weer anders. Het houd me scherp en zelfs na jaren blijf ik magisch vinden dat geen situatie hetzelfde is.
Ik houd me daarnaast binnen de praktijk graag bezig met de centering pregnancy, de social media en website en het begeleiden van verloskundigen in opleiding. 

Het liefst werk ik dag en nacht, maar sinds ik in 2020 moeder werd van mijn prachtige dochter Noor kan ik mij ook thuis steeds beter vermaken! Ik wandel (als de zon schijnt) graag met mijn hond en ben al jaren op zoek naar een leuke hobby, maar ik heb hem nog niet gevonden. Als jullie een goed voorstel hebben, ik houd me aanbevolen!

Fun fact; ik heb jaren geleden mij drie maanden op Zanzibar bezig mogen houden met verloskunde en seksuele voorlichting op scholen. Een unieke ervaring en ik kan nog in het Swahili een bevalling begeleiden!